Balanç de l'exposició
Ahir diumenge dia 22 va tancar les portes la exposició al Museu Comarcal de l'Urgell. El balanç ha estat molt positiu respecte al nombre de visitants i als seus comentaris.
Durant les dues setmanes que ha estat oberta, en total han passat per la sala 689 persones i uns 70 escolars. La web ha estat visitada 407 vegades amb un total de 1.327 pàgines servides de 10 països diferents.
Recull de premsa
Aquesta és una mostra de les notícies aparegudes a la premsa:
Web Ajuntament de TàrregaDiari SegreNova_Tarrega
Visita d'escolars
Durant les dues setmanes que ha durat l'exposició l'han visitat tres grups d'escolars, que han pogut opinar i preguntar els seus dubtes a l'artista.
Veure fotos.
Josep Giribet explica el seu treball
Fotografies de l'exposició
Aquí es poden veure fotos de l'exposició: www.tarrega.com/colors/expo
sala
Inauguració
La inauguració va comptar amb la presència de les autoritats municipals i comarcals, la introducció va anar a càrrec del director del Museu Comarcal, Jaume Espinagosa. HI va assistir un total de 91 persones.

Veure galeria fotogràfica de la inauguració.

img_9523
Invitació a la inauguració el dia 6 d'octubre 06

El dia 6 d'octubre s'inaugurarà l'exposició COLORS INVISIBLES de Josep Giribet, Artista multimèdia targarí que ens presenta la seva última obra. Una obra de pintura que plasma el treball tan de recerca com creatiu que ha dut a terme durant els 3 últims anys.
L'acte tindrà lloc a les 8 del vespre a la sala dels Arcs del Museu Comarcal de l'Urgell, (carrer la Fons s/n) i comptarà amb la presència del. Joan Amézega, alcade de Tàrrega i el Lluís Tous regidor de cultura de l'ajuntament.

Targetó invitació